Fladfisk

Noget af det mest delikate vi har i Norden.

Vi køber hverdag store mængder fladfisk på de danske fiskeauktioner.

Rødspætter, Rødtunger, Pighvar, Søtunger, Slethvar, Skærisinger og Helleflynder.

Ring og få en snak om tilberedning og sæson.

Muslinger

Friske muslinger af alle typer bliver hver dag leveret til os på havnen i Aarhus.

Blåmuslinger, hjertemuslinger, knivmuslinger, kammuslinger, mandelmuslinger og vongole.

Ring og bestil. 

Levende hummer

Danske og Canadiske.

Imponerer dine nytårsgæster med en lækker hummer! En ekslusiv nytårs vare der altid rammer plet. Kan evt. serveres kogt, med en lækker salat eller gratineret i ovnen med persillesmør og en skive ristet godt surdejsbrød. Lad evt. Havnens Fiskehus koge den for dig, så er den lige til at gå til. (bestilles i god tid)

Limfjords østersen!

”Måske verdens bedste østers”

Fantastiske østers med stor smag og kødfylde.

 Serveres med en vinaigrette på skalotteløg, hvidvinseddike og lidt koldpresset rapsolie.

Prøv eventuelt at gratinere 2 min i ovn med smør, hvidløg, rasp og hakket persille, severes med lidt lækkert sprødt brød.

Ring og bestil.

Sæson: Oktober-Maj

Perle blanche østers

Franske østers i verdensklasse.

Høj "kød procent", mild og afstemt salt og elegant mineralitet.

Dette er en god østers for begyndere, da Perle blanche er meget milde og runde i smagen.

Et top produkt, som blandt andet bruges af prominente spisesteder som Restaurant Et, Molskroen og Svinkløv Badehotel. 

Franske Fines de Normandie østers

Den klassiske ”bretagne østers” masser af smag og afbalanceret salt.

Byd dine gæster velkommen med et fad østers. Anrettes på lidt is eller groft salt. Serveres blot med citron.'

En elegant starter, som renser smagsløgene og "frisker op".

Caviar fra Rossini

Sådan en ædel og eksklusiv vare skal prøves! Fantastisk produkt fra Det danske top Caviarhus Rossini.

Fritgående ænder fra Dompes i Frankrig - Årets Jule And!!

Igen i år er det en fantastisk velsmagende og kødfuld frilands berberiand fra Dombes i sydøst Frankrig, vi importerer til Jul.

Dette er efter vores mening den mest velsmagende and på markedet.

Minimalt svind under tilberedning og delikat, intens smag af and.

Det er denne and de professionelle kokke selv køber til jul! 

Ænderne kommer friske hjem d. 22 December og kan efterfølgende afhentes i butikken.

Laks fra Færøerne

fantastisk kvalitet, unik smag og struktur.

Opdrættet helt uden brug antibiotika og GMO.

Kan både fåes i fersk, røget og gravad.

 

Jomfruhummere

Danske Jomfruhummer er anerkendt i hele Europa som et top produkt

. Store mængder bliver hver dag eksporteret til de store mad markeder i Paris, Madrid, Rom osv..

Vi køber kun den flotteste sortering på auktionen og deler dem efterfølgende op i størrelser.

Ring og bestil i god tid, der er rift om dem, og vores restaurant kunder bruger rigtig mange hver dag.

KÆMPE tigerrejer

Vildtfangede Gambas på ca. 200g stykket.

Unik smag og struktur.

Grilles hele med rigeligt hvidløgs smør. 

Pighvar

Flotte pighvar hel eller i filet

Røget ål

Røget ål til julefrokost bordet!

Producere af vildål, fanget i Skandinavisk farvand.

Fantastisk smag, delikat røgsmag og afbalanceret fedme.

Ring og bestil!

Dansk Ørredrogn!

Havnens Fiskehus egen Ørredrogn!

Dansk produceret uden tilsætningsstoffer!

Ren og intens smag. Store sprøde æg.

Prøv dem på blinis med creme fraice, løg og frisk dild.

Fåes i 100g og 350g´s glas.