Kuller tatar m/ ramsløg & rygeost

Forret, Kuller tatar m/ ramsløg og rygeost.

Facts:

Til 4 personer

Ingredienser

  • 200 g kuller filet
  • 1 håndfuld ramsløg*
  • 1 hel Øko citron
  • 50 g rygeost
  • 50 g cremefraiche 38%
  • 1 hoved hjertesalat

Fremgangsmåde

Kullerfileten skæres i små tern, vendes med citron skal og saft fra ½ citron. Smages godt til med salt og friskkværnet peber.

Ramsløgene skylles, og slynges for vand. Hakkes groft og vendes med kuller tataren.

Rygeosten og cremefraichen blendes til lind creme, tilsmages med salt.

Hjerte salaten plukkes i hele blade, skylles og slynges for vand. Salaten vendes med resten af citron saften.

Anrettes som på billedet eller efter egen fantasi. På billedet er der anrettet med tørret ramsløg.

*Efter man har hentet kullerfilet ved Havnens fiskehus, så smut op i Risskov og hent en håndfuld ramsløg.