Opskriften er fra Vinpusherens kogebog og foto er fra Moment fotografi

Bruschetta med krabbe, karrymayonnaise og æble

Facts:

Hapser/Forret

Sværhedsgrad 1/5

Pris pr. kuvert: 20-30 kr.

  • 150 g krabbekød (gerne taskekrabbe eller kamchatkakrabbe)
  • 3 spsk hjemmerørt mayonnaise på koldpresset rapsolie
  • 1 tsk mild madraskarry
  • 1/2 coxorange-æble skåret i små tern
  • Salt og peber
  • Citronsaft
  • 1 godt flutes
  • Lidt plukket dild

Rør krabbekød, mayonnaise, karry og æble forsigtigt sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft. Skær 8 diagonale skiver af flutes, og rist dem sprøde på en grillpande eller grillen. Anret krabbesalaten oven på brødet, og pynt med friskplukket dild.