Opskrifter
Her vil du i starten af 2015, begynder at kunne finde opskrifter og inspiration til aftensmaden.
Kuller tatar m/ ramsløg & rygeost
Forret, Kuller tatar m/ ramsløg og rygeost.
Stegt rødtunge m/ hvide asparges & brunet smør
Stegt rødtunge m/ hvide asparges & brunet smør
Dampet havkat med porrer a la creme
Forrygende, velsmagende ret med fisk og grønt i deres bedste sæson!
Fiskesuppe som på Restaurant ET
Kan bruges som forret.
Torsk med porre al a creme
Kan bruges som forret.
Stenbider rogn på sprød rösti
Kan bruges som hapser eller forret.
Sprød makrel med bladselleri, blækmayo, løg og havskum
Kan bruges som forret.
Norsk kammusling på riskiks af vilde ris
Kan bruges som forret.
Ceviche af kammusling, passionsfrugt, vanilje og peanuts
Kan bruges som hapser eller forret.
Bruschetta med krabbe, karrymayonnaise og æble
Kan bruges som hapser eller forret.
Carpaccio af torsk med oliven, tomat og pistacienød
Kan bruges som forret.
Multe i grønne omgivelser
Kan bruges som hovederet eller forret.