Opskrifter

Her vil du i starten af 2015, begynder at kunne finde opskrifter og inspiration til aftensmaden.

Kuller tatar m/ ramsløg & rygeost

Forret, Kuller tatar m/ ramsløg og rygeost.

Stegt rødtunge m/ hvide asparges & brunet smør

Stegt rødtunge m/ hvide asparges & brunet smør

Dampet havkat med porrer a la creme

Forrygende, velsmagende ret med fisk og grønt i deres bedste sæson!

Fiskesuppe som på Restaurant ET

Kan bruges som forret.

Torsk med porre al a creme

Kan bruges som forret.

Stenbider rogn på sprød rösti

Kan bruges som hapser eller forret.

Sprød makrel med bladselleri, blækmayo, løg og havskum

Kan bruges som forret.

Norsk kammusling på riskiks af vilde ris

Kan bruges som forret.

Ceviche af kammusling, passionsfrugt, vanilje og peanuts

Kan bruges som hapser eller forret.

Bruschetta med krabbe, karrymayonnaise og æble

Kan bruges som hapser eller forret.

Carpaccio af torsk med oliven, tomat og pistacienød

Kan bruges som forret.

Multe i grønne omgivelser

Kan bruges som hovederet eller forret.